BIJZONDER DINEREN

ZONDER OP TE SCHEPPEN

De Opscheppers komen graag bij u thuis op visite. Voordat we langskomen bespreken we eerst uw specifieke wensen. Wilt u een fijne lunch, uitgebreide borrel of juist een intiem gangendiner? Als De Opscheppers bij u thuis komen is alles mogelijk!

Maak een keuze tussen de verschillende hoeveelheden aan gangen. Uiteraard kunnen wij rekening houden met vegetarische wensen en/of speciale diëten. Houd rekening met de eventuele extra kosten voorhet inhuren van servies.

ONZE PRIJZEN
private dining deventer

Het op maat gemaakte menu voor onze private dinings bestaat voornamelijk uit lokale, verse en seizoensgebonden producten.Uiteraard kunnen wij rekening houden met eventuele allergieën en/of speciale dieetwensen.

De prijzen die hier vermeld staan zijn een indicatie. Deze kunnen variëren op basis van eventuele wensen of de groepsgrootte. De prijzen zijn inclusief een glas bubbels bij ontvangst, brooden en heerlijke huisgemaakte boter.

Extra’s die bijbesteld kunnen worden
De Opscheppers denken graag met u mee voor een heerlijke en onvergetelijke private dining.

Wijnarrangement: het is mogelijk om per persoon per gang een bijpassende wijn te verzorgeninclusief glaswerk en toelichting.

Bediening: op aanvraag.

WIJ HANTEREN DE VOLGENDE PRIJZEN

Wij komen een unieke ervaring verzorgen
VOOR DE VOLGENDE TARIEVEN

Drie gangen: €90,00 *
vier gangen: €95,00 *
vijf gangen: €105,00 *

*Bovengenoemde prijzen zijn excl. btw en reiskosten. De reiskosten zijn €0,60 per gereden kilometerbuiten Deventer en eventuele parkeerkosten, hierbij komt ons standaard reiskostentarief van €10,00.Binnen de gemeente Deventer is er een vast reiskostentarief van €10,00.

AL TREK?

BOEK ONS!